Sådan arrangerer du en vellykket børnefødselsdagsfest

Skal du i gang med at arrangere en fødselsdagsfest i anledningen af, at dit barn fylder år? Så kan du helt sikkert også nikke genkendende til følelsen af, at man gerne vil arrangere en vellykket fest, som barnet vil se tilbage på med glæde. I det følgende får du en række gode tips til at planlægge en succesfuld fødselsdagsfest.

Pynt op til fest

Til børnefødselsdage er der ingen grund til at gå ned på pynt. Det er der flere gode grunde til:

  • Pynt kan altid bringe smilet frem hos børn – og voksne for den sags skyld.

  • Det skaber en mere festlig og hyggelig stemning til børnefødselsdagen.

  • Pynt gør fødselsdagen børnevenlig.

Ved du ikke, hvad du skal pynte op med? Når det kommer til bordpynt, er fødselsdagstoge altid en sikker vinder, fordi det pynter så fint på ethvert fødselsdagsbord. Du kan også pynte op med servietter og service i fødselsdagstema, balloner, guirlander og lignende.

Find den helt rigtige gave til dit barn

Næste skridt i planlægningsprocessen er, at du skal finde den helt rigtige gave til dit barn, hvis du altså endnu ikke har gjort det. Det kan imidlertid godt være svært at finde gaver til sit eget barn. Mangler du inspiration til gaven? Luxkidz har et kæmpe udvalg til børn og baby, og børn kan som bekendt altid bruge nyt tøj, fordi de vokser så hurtigt.

Planlæg en festlig menu

Sidste skridt er altså at du skal planlægge en festlig – og ikke mindst børnevenlig – menu, som du kan servere for gæsterne. Fødselsdagsboller, varm kakao, kage og pølsehorn – menuen til børnefødselsdagen kan byde på mange forskellige ting. Derfor er det en god idé at spørge, om dit barn har nogle særlige ønsker til maden. I så fald bør du altid tage højde for disse ønsker, så fødselsdagen bliver lige præcis, som dit barn ønsker det.