Flygt fra Roskildes kolde efterår – charterrejser for hele familien

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst i det sjællandske med regn, blæst og koldere temperaturer. Selvom der er hyggelige aspekter ved de varme sweatre, visne blade og suppespisning, så bliver det hurtigt overskygget af ting som konstant modvind på cyklen, løbende næser og overgangsjakker fra sidste år, som ikke helt passer. 

Derfor er det den perfekte tid til charterrejser. Hvis ikke det lyder tillokkende med en drink ved poolen under varmere himmelstrøg, så ved jeg snart ikke, hvad der gør. Heldigvis er det perfekt timing med efterårsferien lige om hjørnet, så der er rigeligt med undskyldninger for at tage et smut sydpå til en omgang selvforkælelse. 

Hvor skal rejsen gå hen?

Det kan være svært at vælge, hvor man skal tage hen, når man gerne vil på en charterferie. De typiske destinationer er eksempelvis Egypten, Grækenland, Spanien, Cypern eller Bulgarien. Heldigvis for dig, er det dybest set underordnet, hvor du tager hen på din charterrejse. Medmindre du har planer om at bevæge dig meget væk fra hotellet, poolen og minibaren, så er det næsten lige meget, om du befinder dig i det ene eller det andet land. 

Det aspekt, hvor det måske kan gøre en forskel, hvilket land du tager til, er vejret. Det kan være en rigtig god idé at tjekke vejrudsigten i de lande, du overvejer at tage til, inden du bestiller din rejse. På den måde kan du forsøge at booke din tur til det sted, hvor der er varmest i din ferieuge. 

Mange forskellige selskaber

Du vil hurtigt opdage, når du går i gang med at finde netop din drømmerejse, at der findes mange forskellige selskaber, som udbyder charterrejser. De mest populære er selskaber som TUI, Spies og Apollo. Dybest set er der ikke den store forskel på, om du vælger det ene eller det andet selskab. Kigger du dog på kundeanmeldelser, er Apollo den bedst bedømte af de tre muligheder. 

Der hvor du skal være opmærksom på, hvad selskabet kan tilbyde, er hvis du eller én du rejser med har nogle særlige behov. Så bør du tjekke op på, hvad selskaberne kan tilbyde i forhold til dette. 

Afslapning skal prioriteres

Det allervigtigste, når du tager på charterrejse er hverken destination eller selskab. Det er derimod, at du får slappet godt af. Man tager på en charterrejse, når man ikke gider at stå for noget som helst selv. Derfor er det den helt ideelle rejse til bare at trække stikket fra den travle hverdag og puste ud under varmere himmelstrøg.

Charterrejser er for alle. Du kan sagtens tage afsted helt alene, men du kan også tage afsted med din partner eller hele din familie. Uanset om du er én eller i er mange, så er en charterrejse den perfekte måde at koble af på.