Har dit barn behov for et skoleskifte på Sjælland?

Der er hver dag mange unge mennesker, der har svært ved at gå i skole. Det kan være, at de er i et miljø, i hvilket de ikke trives, det kan være, at de føler sig udenfor, eller det kan være, at de simpelthen bare føler sig forkert placerede. Det kan føre til en svær skolegang, og med den kan der også naturligt følge vanskeligheder med indlæring.

Og netop derfor kan det være, at det er tid for et skoleskifte for dit barn, som går i enten 7., 8., 9. eller 10. klasse.

Vælg en privatskole og efterskole

Heldigvis findes der en lang række løsninger til unge mennesker, der har behov for en skolemæssigt anden hverdag. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende på en Sjælland privatskole som Tølløse Privatskole og Efterskole – en 90 år gammel, men velholdt, moderne skole fyldt med smuk æstetik.

Her er der tale om et sted, hvor 240 elever skaber et sammenhold og et miljø, hvor alle føler sig velkomne. Fokus er på, at alle elever bliver fagligt dygtigere – og man lærer bedst og udvikler sig mest, når man trives i sin hverdag. Der undervises i traditionelle fag.

Det handler om faglighed og miljø

I løbet af skoletiden gennemgår enhver elev en større udvikling fra barn til voksen. Derfor er det også vigtigt med dygtige lærere, der formår at gribe de unge mennesker på det stadie, hvor de befinder sig, hvorfor du på Tølløse Privatskole og Efterskole finder lærere med erfaring i at arbejde med teenagere.

På skolen vil dit barn få sig nogle herlige her-og-nu oplevelser, hvorfor det er vigtigt med en solid og højt kvalificeret undervisning, som giver mulighed for dygtiggørelse. Det er også en sådan hverdag, der giver selvtillid og fagligt et boost til skolens afgangsprøver, når den tid nærmer sig.