Disse vigtige ting skal du have med til din bilferie

Det er vigtigt, at man sørger for at pakke alle de praktiske og vigtige ting, når man skal på en bilferie. Du kan således læse denne liste, som indeholder mange af de vigtige ting, som du bør have med, når du skal på en bilferie.

Et kort

Det kan godt være, at du har Google maps på telefonen. Dog skal du altid tænke praktisk, og derfor skal du overveje, at du kan komme ud for situationer, hvor du mister dækning. Dermed er det en god ide at have et kort med i bilen. Du kan printe kortet ud med Hp CF410X toner.

Benzin eller diesel

Hvis din bil kører på benzin eller diesel, så er det meget vigtigt, at du har rigeligt af det med på bilferien.

Kørekort

Det er oplagt, at du skal have kørekortet med dig, hver gang du kører bil. Dette gælder specielt, når du skal på bilferie.

Et ekstra bilhjul

Det er en rigtig god ide at have et ekstra bilhjul til rådighed, når du tager på bilferie. Dermed er du sikret, hvis et bilhjul punkteres på turen.

Et forsikringsbevis

Det er en rigtig god ide at have dit forsikringsbevis med dig, når du skal på bilferie, så det skal du understrege på din pakkeliste.

Et sikkerhedskit

Du bør bestemt sørge for at have et sikkerhedskit med dig i bilen, hvis du ikke allerede har ét liggende. Man ved nemlig aldrig, om man på uheldig vis vil komme ud for en ulykke, og derfor er det vigtigt, at man altid er forberedt.

En lommelygte

Du kan komme til at have behov for en lommelygte under bilferien, så den kan du også sørge for at have med dig.

Medicin

Hvis du har behov for noget bestemt medicin, så er det vigtigt, at du sørger for at have det med på din bilferie.