Vær sikker på rent vand på kontoret

I Roskilde har man oplevet et par hændelser, hvor det har været nødvendigt at koge vand, før indtagelsen. Har man først oplevet at blive syg pga. dårlig vandkvalitet, er det noget der kan sidde dybt i erindringerne i mange år frem. Har du svært ved at drikke vand, fordi du netop har en dårlig erfaring med dette, så kan det være at du skal læse videre her, for vi har nemlig lidt godt nyt til løsningerne på problemet.

Få rent vand med professionel vandkøler

Det kan være svært at komme videre efter en dårlig oplevelse og mange oplever, at man helt holder sig helt fra at drikke vand, når man har prøvet at blive syg pga. dårlig vandkvalitet. Dette er der heldigvis løsninger for. 

 

Det kræver måske en lille investering til en start, men pengene kan hurtigt være tjent hjem igen og du kan komme tilbage til gode vaner og en sund livsstil, hvor drikkevand atter er en del af det. Med en vandautomat til kontor eller en professionel vandkøler, kan du få systemer der sikrer din vandkvalitet, før det ender i dit glas.

Antibakteriel løsning med UV-lys sikrer dig vand af god kvalitet

Der er i mange år blevet udviklet og forsket i løsninger, der kan sikre en antibakteriel løsning fra vandhanen, så man kan vide sig mere sikker på, at kvaliteten er helt ok, selvom at de forskellige vandværker nok skal være hurtige til at melde ud, når der skal passes på. Den smarte antibakterielle løsning i form af UV-lys ved hanen er faktisk landet, og den kan du få glæde af allerede i dag.

 

I første omgang kan det som skrevet virke som en dyr løsning for at sikre sig rent drikkevand, men hvis du regner lidt på alle områderne, vil du hurtigt kunne se at det er en løsning der vil give mening både økonomisk, men også i forhold til at leve mere sundt på bæredygtig vis.

Spar penge og klimaets ressourcer med en vandautomat

Du har nok ikke kunne bevæge dig helt udenom, at skulle drikke vand og derfor har du nok også blot holdt dig til vand på flaske, når du har haft brug for det. Det kan dog være en dyr affære at skulle hælde 2 liter købt flaskevand ned hver dag, så hvis det har været din løsning indtil nu, så har du altså din økonomiske besparelse i hus meget hurtigt.

 

I forhold til klima er der også en masse arbejdsgange og produktioner af vand på flaske, der spares for ikke at nævne emballage og transporten.