Få mere livskvalitet og arbejdsglæde med en helprotese

Med en helprotese kan du få din selvtillid tilbage

Tændernes udseende har utrolig stor betydning for vores selvtillid. Er vores tænder misfarvede, skæve eller mangler vi en stor del af dem, kan det have indgribende negativ indvirkning på hvordan vi trives i dagligdagen. Helt normale hverdagssituationer som at synge, kysse, spise eller gå på arbejde blive fyldt med angst

En helprotese er en løsning til dig, der mangler tænder i over- eller undermund

At mangle nogle eller alle tænderne i enten over- eller undermunden er for mange mennesker en stor udfordring. Det har indflydelse på alt lige fra dit privatliv til dit arbejdsliv, og drømmer du om at gøre en stor karriere, kan de manglende tænder blive en stor hindring. Heldigvis findes der en løsning på dit problem.

En helprotese er en god løsning for dig, der mangler tænder i enten over- eller undermund. Hvis du ønsker en helprotese, er det vigtigt, at du finder en dygtig tandtekniker, der har erfaring inden for området. Roskilde Tandteknik har mange års erfaring med at lave helproteser til deres patienter, og de kan med garanti også hjælpe dig.

Helprotese pris

Din helproteses pris afhænger af hvilken type helprotese, du gerne vil have. Der findes nemlig både helprotese i den billige og dyre ende af prisspektret – men pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Derfor kan en lidt dyrere helprotese for nogle være den bedste løsning, da den ikke skal vedligeholdes eller udskiftes efter 10 år.

Er du medlem af ”danmark”, kan du få tilskud til din helprotese. Nogle tandklinikker har også samarbejder med kommunerne, som har mulighed for at øge tilskud til dig, hvis du ikke selv kan betale for din tandprotese. Det er også altid en god idé at undersøge, om du har en sundhedsforsikring på din arbejdsplads, der yder tilskud til tandbehandlinger. Du kan evt. spørge din leder til råds.