Spar penge ved at ændre dine vaner

Har du en opsparing, du aldrig får sat pengene ind på, fordi dine penge slipper for hurtigt op? Føler du, at du bruger penge på ting, der sagtens kunne undværes? Det er ikke bare sådan lige at spare penge fra den ene dag til den anden, men ved at forsøge at ændre nogle pengeslugende vaner, kan du med tiden komme til at spare penge.

Handl ind ud fra tilbudsaviser

Hvis ikke du plejer at tjekke tilbudsaviser og lave dine indkøb ud fra det, vil der være en god portion penge at hente der. Du kan nemlig planlægge dine måltider ud fra, hvad der er på tilbud. Det kræver en smule ekstra tid, men til gengæld er der penge at spare, hvis du ofrer den tid, det tager.

Skift dine cigaretter ud med en e-cigaret

Der er flere fordele ved at gå ud og investere i en e-cigaret startpakke og kvitte smøgerne.

  • Hvis du ryger en del, er der mange penge at spare ved at dampe e-cigaret i stedet for at ryge almindeligt

  • Du skåner både dig selv og dine omgivelser for den grimme lugt og røg

  • Du kan skifte smag på den alt afhængig af, hvad du har lyst til

Shop brugt tøj på nettet

Hvis du er en person, der elsker at shoppe nyt tøj, ved du også, at det er en dyr vane. Men faktisk kan du sagtens kombinere dit forbrug med at spare penge. Hvis du handler brugt tøj på nettet, vil du kunne få fat i noget tøj, der er af helt fin kvalitet og samtidig er billigere end nyt tøj.

Tag kortere bade

Du ved det godt, men husker du det? Du kan spare penge ved at gøre dine bade så korte som muligt. Som regel er det slet ikke nødvendigt at bruge så langt tid, som mange af os gør.