Skal jeg købe Appleprodukter?

Man ser meget ofte de smukt designede iPhones fra Apple blive hevet op af lommer og tasker. Næsten lige så ofte ser man desværre ridsede skærme, ikke funktionsdygtige højtalere, totaltsmadrede bagsider osv. Appleprodukter er nemlig kendt for deres stilfulde design, mens de langtfra anses som risikofrie for beskadigelse. Spørgsmålet er derfor, om man bør investere i en iPhone. Samme spørgsmål gør sig også gældende for resten af Apples produkter, for hvad gør man hvis et dyrt købt Appleprodukt går i stykker?

Pas på din iPhone

Det er vigtigt at passe på dit Appleprodukt. Udover forsikringer, så bør du også benytte andre fysiske protektionsværktøjer. Til din iPhone er både et godt cover samt et passende panserglas essentielt. Hvis der skulle komme ridser eller revner i panserglasset, så kan du jo til hver en tid skifte dette. Din MacBook vil desuden have en langt længere levetid med et sleeve og dine AirPods vil formodentligt også holde sig bedre med et cover.

Disse beskyttelsesformer kan desuden bruges til mere end blot at mindske risikoen for, at dit Appleprodukt går i stykker. Nogle iPhonecovers kan nemlig også fungere som kortholdere og AirPodcovers kan indimellem være designet som nøgleringe. Desuden kan du også udtrykke din stil i dine covers og sleeves, da de fås i alverdens farver med alle mulige mønstre og print.

Løsningsforslag til det ødelagte Appleprodukt

Hvis uheldet er ude og du taber din mobil i toilettet eller dine AirPods i en vandpyt, så er det ikke nødvendigvis helt ude med dit device. Nogle firmaer beskæftiger sig nemlig udelukkende med reparation af ødelagte eller ikke funktionsdygtige Appleprodukter. Se mere hos Green. Hvis du altså ikke har fået beskyttet dit Appledevice tilstrækkeligt, eller hvis selv ikke beskyttelsen formår at afværge skader ved en ulykke, så kan du for det meste regne med at firmaer som Green vil kunne fikse skader, såfremt de skulle opstå.