Sandt og falsk om medicinsk cannabis olie

cannabis frø

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på, hvad der egentlig er op og ned om cannabis? Denne artikel forsøger at give dig nogle svar på, hvad der egentlig er rigtigt og forkert. For der er selvfølgelig masser af fordomme, når det kommer til denne plante.

Først og fremmest bør det nævnes, at medicinsk cannabis ikke bør tages uden omtanke. Man skal selvfølgelig sørge for at tale med eksperter om det først. Her vil det helt klart være at anbefale, at man får vejledning hos en klinik. Her er man sikker på, at man gør det, som efter bogen er mest rigtigt. Det er selvsagt nogle stærke sager, og derfor bør man altid rådføre sig med eksperter.

Kan cannabis kurere min gigt?

Man kan ikke direkte sige, at cannabis kan fjerne din gigt. Det vil være forkert at sætte det sådan op. Det er til gengæld rigtigt, at du kan få det langt bedre efter brugen ad cannabis olie. Det vil sige, at dine smerter i høj grad kan blive lindret en masse. Det er selvsagt også noget, som virkelig er værd at tage med sig.

Når man taler om medicinsk cannabis som smertelindrende mod gigt, er det anerkendt. Det vil sige, at olien får kroppen til at slappe af, hvilket altså kan nedsætte smerterne. Lider du af gigt, kan det forårsage en masse frustration. Derfor er det selvfølgelig værd at overveje, om du skal prøve cannabis olien som medicin.

Er det som at ryge hash?

Svaret er et meget stort nej. Det er selvfølgelig meget langt fra at være det samme, som når man ryger hash. Det er helt korrekt, at det kommer fra den samme plante. Derfor giver det anledning til tvivl hos nogle. Det er dog vigtigt at slå fast, at det på ingen måde er det samme.

Når man ryger hash, er det et euforiserende stof. Når man tager medicinsk cannabis olie er det en godkendt og lovlig behandlingsform.

Kan det hjælpe på mentale lidelser?

Ja, det kan det sagtens. Det er ret normalt, at medicinsk cannabis olie bruges som behandling mod eksempelvis stress. Igen er det et spørgsmål om, at kroppen slapper bedre af. Det bruges også mod ting som angst og depression. Det er selvfølgelig ret svære lidelser, som ikke udelukkende behandles af olien. Det kan dog være positivt medvirkende til, at man kommer mere i balance. Derfor er medicinsk cannabis olie anerkendt og populært.