Frugt og grønt kasser – hvad er det overhovedet?

Har du hørt om frugt og grøntkasser, både i forbindelse måske med firmaer, men også det private? Så kan det være du samtidig har undret dig med rette over, hvordan det egentlig kan lade sig gøre, hvem der leverer og hvorfor folk vælger det? I hvert fald er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig en introduktion til, hvad frugt og grønt kasser er for nogle størrelser!

Helt generelt

Det første, man bør vide om frugt og grøntkasser, er at de er meget som navnet angiver det – nemlig kasser med frugt og grønt. Ofte bliver de lavet og leveret med det formål at en arbejdsgiver i en given virksomhed eller erhverv kan stille det til rådighed for vedkommendes medarbejdere. Man finder altså blot Firmafrugten og Frugtordning i FrugtKasser til virksomheder og når man har ordningen på plads, bliver der leveret!

Hvem og hvordan leveres der?

Der findes flere forskellige udbydere på markedet omkring FrugtKasser og grøntsagskasser til private – Frugt og grønt leveret til døren privat og det samme gør sig gældende for de, der leverer til firmaer og virksomheder. Man skal finde den leverandør man føler sig bedst tilpas ved, og så sørger de, i sammenspil med dem som hyrer, for, at der bliver leveret frugt og grønt!

Hvorfor?

Så kan man til sidst stille sig spørgsmålet, hvorfor overhovedet investere i at få frugt og grøntkasser leveret lige til døren, når man bare kan gå ned i en dagligvarebutik og finde dem selv? Nemheden i det, er det første der tit bringes på banen, efterfulgt af varernes kvalitet og friskhed, samt den høje fleksibilitet, der findes i at man selv kan bestemme hvad, hvor og hvornår der skal leveres frugt og grønt til dørtrinnet eller ens firma. På en arbejdsplads argumenteres også for at frugt- og grøntkasserne hæver motivation og trivsel!