Afslut din dag i Roskilde med et glas vin

Hvis du er ny i Roskilde, så er der en masse nyt at opleve. Efter en lang dag med nye indtryk er det altid rigtig rart at sidde ned og slappe lidt af. Derfor er det helt sikkert en god idé at afslutte din dag i Roskilde med et glas vin på en hyggelig bar eller café.

Men hvordan sørger du for, at du får en god vinoplevelse i Roskilde?

Spørg lokale til råds

Når du går på jagt efter en god bar eller café, så er det ikke sikkert, at du kender til alle dem, der findes i Roskilde. Der ligger ofte nogle skjulte skatte rundt omkring, som ofte kun lokale kender til. Derfor er det en rigtig god idé at spørge en lokal til råds, når du går rundt og leder efter et godt sted at nyde et glas vin. Der er helt sikkert en, der har et tip til et godt sted.

Prøv en ny vin

Kender du det, at du altid går efter det samme på et menukort? Du går måske efter den vin, som du kender og har prøvet. Dog er det nogle gange rart at prøve noget helt nyt, for der er altid en chance for, at du bliver positivt overrasket.

Det er ikke sikkert, at du er den største vinekspert, så derfor bør du ikke være bleg for at spørge din tjener om et godt tip.

Nyd et godt glas vin derhjemme

Når du lærer én eller flere nye vine at kende, så udvider du dine horisonter. Hvis du nogensinde nyder et glas vin derhjemme, har du derfor nogle flere at vælge imellem. Det er f.eks., hvad du får ud af at drikke vin på en bar eller café. På https://www.vinova.dk/ finder du et bredt udvalg af f.eks. eksklusive europæiske vine.