Er du på jagt efter en ny bil?

Drømmer du om at sætte dig ind i en ny bil, og er den, du har, bare en være skrotbunke? Duften af ny bil er som ingen anden.

Skal du køre rundt i en minibil, som kan parkere hvor som helst, en cabriolet med vind i håret, en stationcar til hele familien, eller en firhjulstrækket SUV?

Skal den være frisk fra produktionen?

Du kan vælge at købe en splinterny bil med den der lækre duft af 0 km på kilometertælleren. Hvis det er noget for dig, så ved du også, at der er mange forhandlere på markedet. Måske har du allerede et godt øje til et mærke eller i forvejen er en trofast kunde hos en bestemt forhandler. Du kan også opdage noget nyt.

Der er et hav af forskellige modeller, mærker og lækkert udstyr. Tag ud og snus til de forskellige varianter hos forhandlerne, bliv inspireret af de nyeste modeller på nettet, og prøvekør dine favoritter.

Er drømmebilen i udlandet?

Måske har du forelsket dig i en bil fra fx Tyskland og gerne vil have den hentet hjem til Danmark. Der er dog mange ting, du skal have styr på, før du kan få bilen trillet ind i indkørslen som fx indregistrering, afgifter, syn m.m. Derfor kan du med fordel få fat i en erfaren importør som fx Cartax bilimport, som har styr på alt det praktiske. Det elsker vi. Læs mere her.

Skrammel for nogen, guld for dig

Det kan også være, at du har en gør-det-selv-mekaniker i maven og elsker at forvandle en godt brugt bil i din garage. Så kan du gøre et godt fund på det kæmpe brugtbilsmarked.

Ønsker du stadig den friske duft, kan du bruge en duftfrisker, som decideret rummer duften af ny bil.

Så hvilken bil skal du ræse rundt i?