Tips til at beskytte din bil om vinteren

Vinteren er ikke ligefrem din bils bedste ven. Din bil kan nemlig komme ud for forskellige komplikationer, når den kolde vintertid rammer. Her får du dog nogle tips til at beskytte din bil om vinteren.

Køb en saltspreder

En saltspreder er god at have til rådighed om vinteren. Denne saltspreder kan du nemlig bruge til at sprede salt i for eksempel indkørslen eller på vejene. Dette er en rigtig god nyhed for din bil. Du kan læse mere om saltspredere ved at klikke her.

Fjern is med lunkent vant

Hvis din bil er blevet frossen, så kan du opløse isen ved at hælde lunkent vand på din bil. Du bør således forberede dig selv på at skulle tage en spand med lunkent vand med ud til bilen om morgenen.

Lad være med at køre i meget sne

Du bør så vidt som muligt forsøge at undgå at køre i for meget sne, mens du kører ude på vejene.

Placér et beskyttende materiale på bilen i indkørslen

Du kan også sørge for at placere et beskyttende materiale på din bil, mens den står i indkørslen, så du slipper for at skulle skovle sne fra din bil hver morgen. Det vil også være bedst for din bil, hvis den ikke rammes af for meget sne.

Skovl sneen væk fra indkørslen

Du bør også sørge for at skovle sneen væk fra indkørslen regelmæssigt.

Skift til vinterhjul

Det er vigtigt, at du sørger for at have vinterhjul til rådighed. Det kan være, at du allerede har haft dem, siden du købte bilen. Du bør således sørge for at skifte dine bilhjul til vinterhjul om vinteren.

Vask din bil regelmæssigt

En anden god ting som du kan gøre om vinteren, er at vaske din bil regelmæssigt. Det kan du sørge for at få gjort professionelt, eller du kan selv stå for det.