Derfor skal du investere i en laserbehandling

Laserterapi benyttes mere og mere indenfor forskellige områder, da laserens lys har mange fordele! Døjer du for eksempel med sportsskader, hudproblemer eller skal til akupunktur eller fysioterapi, kan du med fordel kombinere behandlingen med laser.

Laserbehandling til akupunktur

Har du fået anbefalet akupunktur som behandling eller supplement til en behandling, men tilbageholder din nåleskræk dig? Så kan du faktisk i dag få akupunktur med laser hos nogle behandlere. Laserterapien tilfører energi, og du vil gennem behandling kunne opnå en hurtigere heling af skader på muskler, væv, knogler og sår. Derudover kan du også få hjælp til smertelindring og øge dit immunforsvar.

Laserbehandling til sportsskader

Døjer du med nye eller gamle sportsskader, så skal du helt sikkert overveje at investere i en laserbehandling. Uanset hvilken størrelse skaden er, vil du i den grad for gavn af laserterapi. Køb laser til behandling, hvis du for eksempel har en forstuvning, korsbåndsskade, knoglebrud, knæskade eller døjer med smerter i ryggen.

Laserbehandling til hudproblemer

Faktisk kan man inden for kosmetologens og skønhedsverdenen også få laserterapi, som et supplement til nogle behandlinger. Laser er især god til at behandle overfladeproblemer, da det røde lys styrker kollagen vævet, hvilket er godt til problemer som forbrændinger og sår. Derudover er det blå lys særligt bakteriedræbende, hvilket afhjælper eksem og akne. Har du for eksempel problemer som psoriasis, rosacea, ar og helvedesild, kan du forhøre dig hos klinikker, som tilbyder laserterapi, og få hjælp til behandling af disse.

Laserbehandling til fysioterapi

I fysioterapiens verden benyttes laserterapi mere og mere til behandlinger, da laser er effektiv mod akutte og kroniske skader samt overbelastninger. Du kan med et supplement fra laserterapi højt sandsynligt vende hurtigere tilbage til sport, arbejde eller skole, da laserterapi fremmer kroppens naturlige helingsproces. Faktisk kan de fleste problemer, som afhjælpes hos en fysioterapeut, kombineres med laser, så spørg endelig din fysioterapeut til råds!