Frygter du også de ubudne gæster?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der frygter at forlade deres hjem, fordi de ikke ved, hvad de kommer tilbage til. Når man tager væk hjemmefra for en længere stund, det kan for eksempel være på en ferie eller et familiebesøg, er der nemlig rig mulighed for, at folk med lidt for lange fingre kan tage alt det, som de mener, at de har ret til i andres hjem.

Og det er ikke rart. Både fordi man mister nogle af sine måske dyre ejendele, der også kan have en større affektionsværdi, men også fordi det er ubehageligt at vide, at der har været ukendte folk i ens hjem.

Sørg for at sikre dit hjem med gode låse

Derfor er der i dag mange, der gør en ekstra indsats for at sikre deres hjem. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med nogle nye og langt mere sikre låse og indbrudssikring, der er sværere at bryde op. Så snart en eventuel indbrudstyv ser, hvor svært det er at få låsen op, vil han nemlig højst sandsynligt fordufte og finde et andet sted at bryde ind, som synes lettere for ham.

Læs mere om den danske indbrudsstatistik online

Så hvis du sammen med din familie planlægger at forlade hjemmet, det kan for eksempel være på en ferie allerede i juli eller august, når landene åbner op igen, så kan det være, at I bør indbrudssikre jeres hjem før afrejsen.

Når folk drager på ferie, forventes der nemlig altid et opsving i indbrud. Tyvene har nemlig også haft det svært under Corona, når alle har været hjemme, og derfor hungrer de efter at komme ud igen. Læs mere om indbrudsstatistik i Danmark her og få mere information og viden om, hvorfor du bør sikre dit hjem. Det kan Bagger Låse hjælpe med.