Tag på udflugt i Pandrup

Pandrup er en by med mange muligheder. Byen ligger i Jammerbugten og der er derfor gode muligheder for at tage på udflugter og opleve det smukke nordjyske landskab. Derudover byder Pandrup på mange forskellige seværdigheder, som kan være interessante at besøge. Her får du et par gode tips til, hvad du kan foretage dig, når du tager på udflugt i Pandrup.

Tag på shopping i Vestkystcenteret

Har du lyst til at shoppe, kan du med fordel besøge Vestkystcenteret i Fjerritslev. Med sine dagligvarebutikker og en lang række specialbutikker, er du dækket fint ind på de fleste handelsområder – uanset om du skal have ny garderobe, nye accessories eller nyt til boligen. Vestkystcentret ligger på hovedgaden i Pandrup, hvor du også finder en række andre små forretninger.

Bevæg dig i Jestmark Idrætscenter

Har du lyst til at bevæge dig, kan du med fordel besøge Jestmark Idrætscenter. Det store idrætscenter rummer et væld af aktivitetsmuligheder. Her finder du blandt andet både svømmehal og idrætsfaciliteter, ligesom du kan overnatte på centrets tilhørende vandrehjem. Når du først har købt adgangsbillet til centeret, kan du boltre dig på tværs af de forskellige tilbud.

Vær kulturel i Jestmark Kirke

Har du lyst til at være kulturel, kan du med fordel besøge Jestmark Kirke. Den virkelig flotte kirke stammer helt tilbage fra 1100-tallet, og ligger lidt uden for Pandrup. Jestmark Kirke er i særligt et besøg værd på grund af dens enestående kalkmalerier, der er bevaret ganske fortrinligt. Både kultur- og historieelskere vil nyde denne oplevelse.

Oplev naturen langs bugten

Har du lyst til at opleve naturen, kan du med fordel besøge Pandrups strand. Stranden ligger smuk langs kysten ved Jammerbugten og her kan du se solnedgangen eller blot slappe af på strandkanten, mens du nyder naturen omkring dig. Stranden er et godt sted at besøge – især hvis vejret tillader en badetur!