Det skal du huske til Roskilde festival

Snart er det festivalsæson, og derfor er det nødvendigt at lave en huskeliste til dig selv, over hvad du skal have med. Først og fremmest så skal du sørge for at have noget at sove i og på. Det er derfor nødvendigt, at du anskaffer dig et godt telt, som kan holde til lidt af hvert. Desuden er en god madras også ret vigtigt at huske, og hertil kan du f.eks. tjekke jem & fix’s udvalg af selvoppustelige luftmadrasser ud. Derudover er en god sovepose og pude også noget, der bør stå højt oppe på din huskeliste.

Husk hygiejnen

Udover at have styr på ting som en selvoppustelig luftmadras, så skal du også have nogle hygiejneprodukter med. Du kan være svært at komme i bad når man er på festival, og hygiejnen kan halte lidt. Derfor er det en god idé at huske ting såsom håndsprit og vådservietter. Husk også tandbørste og tandpasta, sæbe og deodorant. Det er også vigtigt at få skiftet undertøj og strømper, men når du ellers skal pakke tøj, så husk at tage noget med, som gerne må blive beskidt eller gå i stykker. Husk at kigge på vejrudsigten, for både korte shorts og regntøj er fornuftigt at have med på festival.

Husk de praktiske ting

Det er godt at have en stor taske med, når du både skal have plads til tøj, selvoppustelig luftmadras og hygiejneprodukter, men der er altså nogle flere ting, som du skal huske. Selvfølgelig skal du have din pung og telefon med, og så er det en god idé at have en powerbank med, så du nemt kan oplade din mobil. Noget af det vigtigste at tage med på en festival er selvfølgelig drikkevarer, så det må du selvfølgelig ikke glemme. Derudover skal du pakke noget nemt mad, såsom dåsetun, som nemt kan spises.