Få varmen med en tur sydpå

Er du ved at være træt af den regn og kulde, der er begyndt at indtage Danmark? Det er det typiske, nordiske efterår, der virkelig er ved at tage fat, og for nogle er de lidt kortere dage lig med hygge og stearinlys, man kan begynde at tænde. For andre er det ikke helt tilfældet, og længslen efter at være et varmere sted trækker virkelig i dig. Måske du skal overveje en tur sydpå?

Måske du sidder og kigger på efterårsferie – måske det allerede er næste års påske- eller sommerferie, der er på tegnebrættet. Uanset hvad der gælder, så se her og find fly til Mallorca. Mallorca er et af de steder, der altid har været populært for danskere. Det er let tilgængeligt med fly, og strandene og hotellerne med pools og forskellige aktivitetsområder har altid kunnet tiltrække en del turister, der nyder sommerhalvåret der.

Hvilken slags rejse er I til?

Der er mange forskellige måder at rejse på. Foretrækker I for eksempel en rejse, I selv har arrangeret fra A til Å? Nogle kan godt lide det med selv at finde flybilletter, hotel, transport på feriestedet og alle aktiviteterne, mens andre foretrækker en pakkerejse, hvor det meste er sørget for på forhånd. Alligevel er der plads til, at man kan få nye gode idéer undervejs, hvis der er noget, man gerne vil se. En ferie kan sagtens kombineres og både være afslapning samt introducere noget kulturelt.

Der er alverdens spændende seværdigheder på Mallorca, og I kan med garanti finde noget, I godt kunne tænke jer at se. I kan overveje, om der er noget, børnene godt kunne tænke sig at komme ind at se, eller om der er noget, I tænker kunne være interessant for hele familien – og så kan I jo også sagtens bare bruge nogle dag på afslapning ved poolen eller på stranden.