Tag på shopping tur i Roskilde

Roskilde er en af Danmarks bedste shopping byer. Hvis det er tid til en shoppetur med dine venner, veninder, familie eller kæreste, så er Roskilde et rigtig godt sted at tage hen.

Roskilde har et livligt og mangfoldigt handelsliv, og et meget bredt udvalg af butikker. Der er noget for enhver smag i Roskilde by. Er du til brugte ting, har Roskilde et godt udvalg af vintage- og genbrugsbutikker, og hvis du mangler inspiration til shoppingturen kan du hoppe online og finde en masse gode anbefalinger og shoppingguides.

Besøg Roskilde bys charmerende centrum

I Roskilde bycentrum afholdes to torvedage ugentligt. Centrum byder på alt fra lokale specialiteter, små specialbutikker og store kædebutikker.

I Roskilde finder du en del små hyggelige sidegadegallerier, hvor lokale kunstværker kan købes. Hvis i er interesserede i kunsthåndværk, snyd da ikke jer selv for et visit.

Der er rig mulighed for gratis parkeringspladser rundt omkring i Roskilde by, til de, der er i bil.

Shopping på RO’s Torv

RO’s Torv er hus for ikke mindre end 70 indkøbsbutikker, 15 restauranter og cafeer, et fitnesscenter, en biograf og hele 1.100 parkeringspladser.

RO’s Torv er et helt unikt shoppingcenter, hvor man helt sikkert kan finde lige det, man har brug for, og noget af det, man har fået inspiration til at købe fra søgninger online.  Bygningen har et flot design, og der er masser af kunst og arkitektur at få øje på i RO’s Torv. Alt er samlet på ét sted: tøj og sko af danske og internationale mærker, boligtilbehør og meget, meget mere. Centeret er indrettet for en æstetisk shopping oplevelse med et smukt lysfald, forskellig slags kunst og flotte omgivelser.

Shopping i Roskilde er en oplevelse i sig selv. Tag ud sammen og nyd en dag sammen med dine venner, familie elle kæreste. Når i er færdige med jeres shopping, så besøg en af Roskildes mange spisesteder og cafeer, og få stillet sulten med et lækkert måltid.