Kom i julestemning af at klippe-klistre

Hvis du er vild med jul, og du er vild med at klippe-klistre og på andre måder at være kreativ, så er det svært at forestille sig en bedre måde at komme i julestemning på, end ved at klippe-klistre og lave dine egne julesager. Det er dog ikke alle, der har opdaget det, så hvis du har en Scrooge i din omgangskreds, så hjælp dem til at komme i julestemning og arrangér en klippe-klistre-dag.

Start med at skabe julestemning

Når du skal have nogen i julestemning, så er det måske en god idé at sørge for, at du gør det hele så hyggeligt og julet som muligt. Det vil altså sige, at du skal skrue op for julemusikken og tænde stearinlysene. Du kan også servere nogle af de lækreste julegodter og trække i din sjoveste, fineste eller mest kiksede julesweater. Sådan en finder du lige her: https://kostumeguiden.dk/julesweater.

Hvis du vil, findes der også masser af andre julekostumer på https://kostumeguiden.dk/, som kan få både dig og dem omkring i dig i julestemning.

Find på nogle gode kreative projekter

Når du skal arrangere en klippe-klistre-dag, så kan det være en god idé at forberede nogle af de kreative projekter, som du skal sidde med. Hvis du har gjort det på forhånd, kan du nemlig være helt sikker på, at du har alle de redskaber og materialer, der skal til.

Hvis du skal have en anden person med på at lave juleprojekter, så kan det også være en god idé at forberede noget, som du ved, de kan finde ud af. Det er nemlig ikke alle, der er lige vant til at arbejde med kreative projekter. Derfor kan det være godt at have nogle projekter, som er til at finde ud af.

Husk på, at det vil være svært at komme i julestemning, hvis man sidder med en julestjerne, der bare driller.