Har du en travl hverdag? Sådan får du et afbræk

Der er mange danskere, der vil kunne nikke genkendende til, at hverdagen er travl. Hverdagen er for mange propfyldt med gøremål, aftaler, arbejde og lignende, og det kan betyde, at man kan føle, at man egentligt ikke får tid nok til sig selv. Har du ofte en følelse af, at du har brug for et afbræk, så kan du få inspiration til, hvordan det kan gøres ved at læse med her.

Det er en god idé bare at tage 10 minutters pause engang imellem

Hvad end du har brug for 10 minutter på arbejdet, eller du synes, at du har en stresset dag i hjemmet, så kan det være en god idé bare at tage 10 minutters pause engang imellem. I de 10 minutter kan du bruge på at trække noget frisk luft, sætte dig ned med din mobil eller noget helt tredje. Eksempelvis kan du ved hælp fra mr green få tankerne væk fra din rutineprægede hverdag og de mange ting, du skal lave resten af dagen. 10 minutters pauser lyder ikke af meget, men du vil hurtigt opleve, at du vil få mere overskud.

Gåture kan også være at foretrække

Synes du ikke, at det er nok med 10 minutters pauser, så kan du forsøge at prioritere gåture ude i det fri. Går du ture 3-4 gange om ugen, vil du hurtigt fornemme, at det gavner dig. På den måde kan du få tankerne hen på noget andet, og mange bruger gåture som en form for rensning af tanker og bekymringer. Måske kan du lytte til noget godt musik eller en god podcast. Det er stensikkert noget, som vil kunne få dig på andre tanker – især hvis du ofte føler dig presset eller stresset.

Spil ansvarligt | Minimum 18 år. StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder