Hader du også at være for tidligt på den?

Vi kender alle godt det at komme for sent. Det er træls, men nogle gange, så kan det faktisk føles endnu værre at komme for tidligt. Det er nemlig, når man kommer for tidligt, man begynder at kede sig. Hvis du skal til lægen, og du er lidt nervøs, så bliver din nervøsitet endnu værre, hvis du sidder i stilhed og venter på, det bliver din tur. Og det er en rigtig træls følelse at få i kroppen. Derfor, når du kommer for tidligt, bør du prøve at distrahere dig selv. På den måde kommer du til at tænke på noget andet samtidig med, du får tiden til at gå hurtigere.

Din telefon er din redning

De fleste har deres telefoner med overalt. Og det har du nok også. Så allerede her er du reddet fra kedsomheden og ventetiden. Gå ind på nordicbet og spil et par spil casino. Kig dine sociale medier igennem eller følg op på, om du har ordnet de praktiske ting, du har skulle i dag. Du kan også lytte til musik, hvis du har dine høretelefoner med. Inden du ser dig om, så er det din tur.

Brug dine omgivelser

Hvis du sidder ved lægen og venter, så har du også rig mulighed for at udnytte dine omgivelser som tidsfordriv. Der vil ofte hænge nogle foldere på væggene, som du kan læse i eller kigge på billeder i. Måske der endda ligger nogle blade, du kan læse i. Dette er også en rigtig god måde at få tiden til at gå på.

Er der andre mennesker?

Det er sjovt at kigge på mennesker. Du kan sidde og forestille dig, hvor de har været i dag, hvad de laver ved lægen, hvilket liv de lever. Lige pludselig vil du høre dit navn råbt op, og så er det din tur.

StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu – Spil ansvarligt | Minimum 18 år