Tre gode grunde til, hvorfor det er fedt at være selvstændig i dag

Mange danskere går rundt med en lille iværksætter inde i maven, eller bare drømmen om at være selvstændig indenfor sit fag. De, der tør at tage springet, fortryder det oftest aldrig, selvom det kan være hårdt, travlt og helt sikkert udfordrende at være selvstændig i dag. Men det betyder ikke, at det ikke kan være fedt. Læs med her og få tre grunde til, hvorfor det er fedt at være selvstændig i dag.

Du kan fokusere på dit kerneprodukt, og få andre til at bekymre sig om regnskabet

Når du bliver iværksætter eller selvstændig, er det oftest med afsæt i en interesse eller undren indenfor et emne eller fag, som du gerne vil blive klogere på. Men nogle gang, kan det være svært at få lov til at nørde helt igennem med sit kerneprodukt, hvis for eksempel regnskaber og bogføring står i vejen. Derfor findes der i dag mange tilbud til iværksættere og selvstændige, der har brug for hjælp til deres regnskab. Med regnskabsprogrammet Dinero kan du nemt og enkelt få overblik over dine finanser, mens du hurtigt og simpelt kan sende en faktura på få minutter. Samtidig sikrer du dig også, at du ikke mister bilag eller krøllede kvitteringer, da det er hurtigt og nemt at uploade bilag til Dinero. Ud over programmet på computeren, så kan du også altid have dit regnskab lige ved hånden på din telefon via Dinero appen. På den måde kan du få et hurtigt overblik over dine regnskaber, mens du samtidig får mere tid til dit kerneprodukt, fordi Dinero giver dig overblik og overskueliggør dit regnskab for dig.

Du er herre over din egen tid

Når du er selvstændig, så er du herre over din egen tid. Det vil sige, at du selv bestemmer dine arbejdstider, og hvor lang tid du vil bruge på for eksempel regnskaber, hvis ikke du har Dinero. På den måde kan du tilpasse dine dage til din hverdag med børn og gøremål, så du får det meste ud af den tid, du har til rådighed i hverdagen.

Du kan få lov til at nørde

At ville tage springet til at blive iværksætter eller selvstændig bunder typisk i en interesse indenfor sit fag. Det betyder også, at du som selvstændig for tid til at kunne nørde lige præcis det, som du finder interessant og som du er god til, da det er dig selv, der sætter rammerne for, hvad din virksomhed skal kunne tilbyde. På den måde kan arbejde og hobby ofte blive blandet sammen, når man er selvstændig. Men det er ikke nogen dårlig ting, da det kun kan gøre din motivation og drive endnu større.