Nemme løsninger på arbejdspladsen

Kunne I godt tænke jer løsninger for, hvordan jeres medarbejdere kan låse sig ind og ud forskellige steder på arbejdspladsen? Det er altid rart, at der er fleksible løsninger, og det får man ikke nødvendigvis med en nøgle. Med en nøgle er i låst til, at det kun er bestemte døre, der kan låses op, og for at ændre det, kræver det enten udskiftede låse eller ekstra nøgler – og det er de færreste, der egentlig har lyst til at slæbe rundt på et helt nøglebundt.

Med et RFID tag, eller en lille nøglebrik, som mange måske i stedet kender det som, får I mulighed for den fleksibilitet, I efterspørger. Nøglebrikker har den fordel, at de bliver kodet til at kunne åbne bestemte døre eller i bestemte afdelinger af en bygning, og så kan de løbende ændres, hvis behovet for adgang til bestemte lokaler bliver ændret. Det er en nem måde at give medarbejderne frihed, uden de behøver bære et stort antal nøgler.

Forskellige udgaver

RFID tags findes i flere forskellige udgaver, noget, som I formentlig sætter pris på. Det kan være, I kører en form for farvekoordinering, så I uddeler bestemte farver til bestemte afdelinger – nøglebrikkerne findes i en god håndfuld farver, så det er der fin mulighed for. De findes desuden også i forskellige udformninger, så har I ønsker til det, kan I også overveje, hvad der her giver bedst mening for jer.

Det er ikke alle steder, nøglebrikker er et mest optimale. De kræver lidt, at man trods alt har en nøglesnor at sætte dem i, og hvis ikke det er noget, der giver mening for jer, vil I altid kunne kigge nærmere på muligheden for i stedet for at have nøglekort, som kan sidde i pungen sammen med dankort og andre kreditkort. De fylder ikke meget og giver jer samme frihed som et RFID tag.