Søger du fleksibelt arbejde?

Hvis du går og leder efter et fleksibelt arbejde (i eller uden for Danmark) som lægevikar, hvor alt fra eventuel transport til bolig bliver håndteret af nogle andre, så læs med hér for mere information omkring dette tilbud. Det er ikke alle der har lyst til at have en selvstyret hverdag, men hvis du er klar på udfordringen, er det bare om at ansøge.

Alt det praktiske

Når du ansøger som lægevikar, får du muligheden for både korte og lange vikariater, alt efter hvad du ønsker og har behov for. Du kan tilmed få en fast ansættelse i både hospitalssektoren og ved en almen praksis, så find lægevikariat og begynd at udrette en plan over om du vil have kortere eller længere vikariater; dette på ned til 8 timer. Som lægevikar får du gode arbejdsvilkår og en fleksibel hverdag – det eneste du skal starte med at gøre, er at oprette et interessekort.

Hvis du er interesseret i at arbejde i for eksempel Norge, skal du selvfølgelig have norsk autorisation. Det kan være et stort skridt at få arbejde i et andet land, men også en oplevelse du vil huske for livet – Norges smukke natur og flotte byer danner baggrund for en vild oplevelse som lægevikar i dette skønne land og heldigvis er du ikke så langt hjemmefra igen.

Din fritid

Med et fleksibelt job får du langt mere fritid at råde over og dette kan du bruge sammen med din familie eller partner eller på én af dine mange spændende hobbyer. Hvis du har lysten til at lære, kan du også bruge din fritid på at tage forskellige kurser: du kan lære nye sprog, mere om omsorg og medmenneskelighed eller hvordan man bedst håndterer småbørn; alt sammen ting der kan hjælpe dig med at fremme din karriere indenfor sundhedssektoren og dit arbejde med andre mennesker.