Sådan får du gang i din nye virksomhed.

Det kan være svært at starte en virksomhed og der kan være mange ender at holde styr på. Der kan være brug for hjælp udefra, men ikke nødvendigvis den store omsætning endnu. Du kan med fordel fpå hjælp til nogle opgaver hos andre firmaer. Pakking er en af de ting du med fordel kan få hjælp til, uden at det behøver koste dig i dyre domme. Så har du god tid til at fokusere på resten af din virksomhed. 

Få hjælp til levering af ordrer 

Når en virksomhed er nyopstartet er der mange ting at holder styr på og det kan hurtigt blive et overvældende projekt. Det kan være en god hjælp at outsource nogle af opgaverne til eksterne virksomheder. Du kan for eksempel få hjælp til pakking af dine webordrer hos en ekstern distributør. Ved at overlade fragt og pakking til et eksternt firma, kan du lette en stor mængde arbejdspres fra dine egne skuldre. Der findes en lang række af distributører som tilbyder hjælp med blandt andet Pakking, og du kan roligt overlade opgaverne til dem. De sørger for at få pakket ordren rigtigt og leveret den til kunden til tiden, og imens kan du fokusere på resten af din virksomhed. 

Gør din virksomhed personlig 

Det er vigtigt at du giver din virksomhed et personlig præg. Dette er med til at din virksomhed skiller sig ud og ikke bare sammenlignes med alle andre virksomheder i samme branche. Du kan gøre din virksomhed personlig på mange måder. En simpel måde at gøre det på, kan være at skrive en smule om dig selv på din hjemmeside, og måske tilføje et lille billede. Lige såvel som du skriver lidt om virksomheden og dens opstart, kan du med fordel skrive lidt om hvem der står bag og hvordan ideen udsprang i sin tid. Du kan også have små hilsner og takkekort i dine pakker, som kunderne modtager når de har lavet en webordre. 

Reklamér alle steder du kan

Reklame er en vigtig ting for ethvert firma. Det er gennem reklame at man skaber omtale og udvider sit kundesegment. Der findes mange måder at reklamere for sin virksomhed på og nogle kan være dyrere end andre. Du kan få trykt din virksomheds logo på kasserne som bruges til fragt, på denne måde dukker logoet op mange steder og flere og flere vil bide mærke i logoet og undersøge hvor det stammer fra. En anden god måde at skabe reklame på, kan være at vedlægge små ekstra “gaver” i pakkerne til dine kunder. Det kan være muleposer, kuglepenne, indkøbsposer, magneter eller andre små ting i samme stil. Dette kan give en masse gratis reklame, samt lidt større glæde hos dine kunder.