Find udvendig solafskærmning til dit firma

Løsninger inden for solafskærmning kan antage forskellige former, og deres formål er ikke altid at skærme af for 100 procent af solen, hvilket jo er det, man har mørklægningsgardiner til. Ser vi på de typer udvendig solafskærmning, der findes, kan du fx med vindstabile udvendige screens blot holde det værste af sollyset borte og også reducere, hvor meget varme solen vil sætte i omløb indendørs.

Vis solens varme væk med motoriserede gardiner

Har dit firma før døjet med for meget varme indendørs i sommermånederne, så kan du spare penge på aircondition ved at sætte udvendig solafskærmning til erhverv op, der sørger for at vise noget af varmen fra solens varmestråler væk. En anden løsning er motorstyrede gardiner, der fx kan styres via en fjernbetjening eller appløsning. Visse motorstyrede gardiner kan faktisk også regulere sig selv.

Undgå at vejret smadrer et motorstyret gardins mekanik

Hvorfor giver det mening, at de har den funktion? Det kan det fx, hvis der er kraftig blæst, hvor der er fare for, at gardiner eller mekanikken lider skade. Her er det rart, hvis gardinet selv kan rulle sig tilbage, hvilket det kan gøre, når bare det har en indbygget vindføler. Som noget andet så kan visse motorstyrede gardiner også findes med ur- og temperaturautomatik, som også kan vise sig nyttige.

Parasoller egner sig godt til hoteller og restauranter

Men er du ikke til noget så teknisk som udendørs motorstyrede gardiner, så kan du vælge parasoller, der er lige til at slå op, hvor det skulle være. Parasoller er ikke nogen oplagt løsning, når du ønsker at forhindre sollys og solvarme i at nå indendørs, men de er selvfølgelig beregnet til at placeres over et bord, solsenge og lignende, hvilket gør dem velegnede til såvel hoteller som mange restauranter.

Ved du ikke, hvilken løsning inden for solafskærmning til erhverv du skal vælge? Kontakt en sælger.