Det skal du overveje, når du køber ny firmabil

Er det på tide at udskifte virksomhedens firmabiler? Det kan være svært at finde rundt på markedet, særligt hvis det er første gang, du skal have firmabil. Foruden at sætte dig godt ind i blandt andet budget, finansiering og kortlægning af behov, så er der også en række andre ting, du skal overveje. I det følgende kan du læse meget mere om, hvad du skal overveje i forbindelse med køb af firmabil.

Skal firmabilen købes eller leases?

Der er hovedsaligt 2 løsninger, når det kommer til finansiering af firmabilen. Enten skal den købes gennem en forhandler, eller også skal den leases. Flere og flere virksomheder foretrækker leasing, fordi der er mange attraktive goder ved at vælge lige netop denne løsning.

For eksempel belaster leasing ikke likviditeten i samme grad som ved køb. Derudover er firmabilen fuldt fradragsberettiget, og momsen kan spares. Der er altså mange penge at spare ved at erhvervslease firmabilen. Du kan erhvervslease firmabil her hos https://perbcars.dk/.

Du kan splitlease firmabilen og bruge den i privaten

Du må ikke benytte en firmabil i private henseender. Det kan udløse en bøde – og det vil vi selvfølgelig gerne undgå. Hvis du alligevel godt kunne tænke dig at bruge firmabilen til privat kørsel, så er det splitleasing, du skal vælge. Her deles leasingydelsen mellem dig og din arbejdsgiver alt efter hvor stor en procentdel af tiden, du bruger bilen privat. Vil du vide mere om, hvordan leasing kan gavne dig? Så besøg perbcars – smart leasing til privat og erhverv.

Skal der reklame på firmabilen?

Når du køber ny firmabil, skal du overveje, hvorvidt der skal reklame på bilen, inden den tages i brug. Bilreklamer er en holdbar og budgetvenlig løsning for din virksomhed. Det er samtidig et effektivt redskab, der bruges af mange som et led i markedsføringen.