Byture med konsekvenser for mobilen

Roskildes natteliv byder på en god blanding af klubber, barer og pubs, hvorfor aldersgrupperne, der tilgår Roskilde by om natten, er mange. Når drinksene ligeledes er mange og humøret er højt, kan det imidlertid have konsekvenser for dine ejendele, heriblandt din mobiltelefon. Det er nemlig ikke få, som dagen efter en vild bytur, vågner op med en fuldstændig kvæstet mobil. Uanset om man husker, hvordan og hvorledes ulykken skete, så kan man oftest få den fikset, så den bliver så god som ny. Se mere.

Undgå at beskadige din mobil

Den bedste måde at sænke risikoen for at gøre skade på din mobil under en bytur, er højst sandsynligt at drikke mindre. Uheldigvis er det her, hvor meget andet sjov ryger i vasken. Hvis du derfor ikke ønsker at gå på kompromis med alkoholen for at passe på dine ejendele, så kan du foretage følgende foranstaltninger: Vær sikker på, at din mobil har både cover og panserglas. I så fald vil den kunne holde til de fleste fald. Hav en lille taske med, som du kan proppe den i, så den ikke falder ud af bukse- eller skjortelommer – på den måde er der også større chance for, at den ikke bliver væk. Sidst men ikke mindst kan du jo til nøds give din mobil til en ven, hvis du mærker, at alkoholen eller andre omstændigheder gør, at du får svært ved at passe på den.

Kan jeg gå i byen uden mobilen?

Den letteste måde at undgå ødelagte mobiltelefoner ved byture er dog helt at lade den blive hjemme. Dette er imidlertid ikke altid en fordel. På mobilen kan du nemlig både have ID og betale med enten MobilePay eller kort. Desuden kan den bruges til at finde venner, hvis man skulle blive væk fra dem. Sidstnævnte gør mobilen ekstra vigtig i nattelivet.