3 ting til dig, som skal starte på sygeplejerskeuddannelsen

Skal du starte på sygeplejerskeuddannelsen? Eller går du der allerede? Der er mange ting, som er vigtige, når man skal starte på nyt studie, og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Mange af tingene finder du forhåbentligt ud af undervejs, men der er dog et par ting, som du allerede nu kan gå og overveje, inden du starter. Du kan fortsætte læsningen og blive klogere på noget af dette.

Det rigtige stetoskop

Når du bliver sygeplejerske, kan du ikke komme udenom, at du skal have et godt stetoskop, som har den optimale kvalitet. Måske bliver den ikke brugt til at starte med, men det kan godt ske, at du får brug for den på et tidspunkt. Stetoskoper findes både til børn og voksne, så dette er også noget, som du skal overveje. Det er muligt at læse mere om stetoskoper på nettet.

Faglige bøger

Under uddannelsen er det også nødvendigt med faglige bøger. Disse bøger skal du huske at have med i dit budget, da de godt kan gå hen og blive dyre – også fordi du skal have bøger til flere semestre. Du kan med fordel se, om du kan købe dem brugt et sted, for så er der penge at spare.

Gode sko

Som sygeplejerske skal du forvente at gå meget i løbet af dagen. Derfor er det vigtigt, at du får anskaffet et par gode sko, som du kan holde ud at gå i en hel dag. Der findes mange forskellige sko, men du burde overveje at finde et par med en god, solid bund – og gerne et par, der også holder i længden. Under sygeplejerskeuddannelsen kommer der ofte praktik, hvor det også her er vigtigt med et par gode, solide sko.

Held og lykke med din nye uddannelse.