De bedste pakketips til flytningen

Hvis du står og skal til og flytte fra din bolig og til en ny, kan det være en hård omgang. Det tager nemlig tit lang tid og mange kræfter, når alle ens ejendele skal flyttes og pakkes ned. Der er dog forskellige ting du kan gøre, for at gøre denne pakning og flytning nemmere. Det bedste du kan gøre, når det kommer til selve flytningen, er at hyre et flyttefirma.

Det vil gøre det meget nemmere for dig, når du ikke skal sørge for at fragte alle dine flyttekasser selv. Find Lokal flyttefirma i Roskilde her. Læs videre i denne guide for at få tips til, hvordan du gør pakningen af dine ejendele lidt nemmere.

Pak tingene ned rum for rum

Når du skal i gang med at pakke alle dine ting ned i flyttekasser, kan det føles enormt uoverskueligt. Det behøver det dog ikke være. En god måde at gøre det på, er ved at pakke rum for rum.

Du kan eventuelt starte i køkkenet, og pakke alle køkkentingene ned først. Derefter kan du gå videre til stuen, så soveværelset og så videre. Det vil gøre det langt mere overskueligt, hvis du tager det rum for rum. På den måde vil hele huset heller ikke rode på samme tid.

Giv dine flyttekasser numre

Hvis du gerne vil pakke dine ting ned på en måde, så du ved hvilken kasse alting ender i, kan du give dine flyttekasser numre. Skriv for eksempel ”1” på den første flyttekasse, som du pakker. Herefter kan du skrive på en seddel hvilke ting, der kommer i kasse 1.

På den måde kan du gøre med alle dine flyttekasser, så du til sidst har et komplet overblik over, hvad der er i de forskellige flyttekasser. Det vil gøre det nemmere at finde de enkelte ting, fremfor at skulle kigge i alle flyttekasser.